Lääkkeiden annosjakeluLääkkeiden annosjakelu

Voimme toimittaa lääkkeesi myös koneellisesti annosjaeltuihin pusseihin. Tällöin saat lääkkeesi valmiiksi jaettuina oikeiden annosteluajankohtien mukaan. Tiedot ottoajankohdasta sekä pussin sisällöstä ovat helposti luettavissa lääkepussin kyljestä. Saat mukaan apteekista myös ajan tasalla olevan lääkityskortin, josta käyvät ilmi lääkityksesi tiedot.

Annosjaellut pussit ovat haettavissa apteekista kahden viikon välein. Palvelu sopii erityisesti monilääkityille potilaille.

Yhdyshenkilöt

Apteekissamme on tavattavissa astma-, diabetes- sekä sydänsairauksien yhdyshenkilö. Apteekkien yhdyshenkilöt ovat apteekin farmaseutteja ja proviisoreita, jotka ovat erikoistuneita kyseisiin sairauksiin ja niiden lääkehoitoon. Voit varauksetta tulla keskustelemaan kanssamme oman tai läheisesi sairauteen liittyvistä kysymyksistä.

Lääkejätteen vastaanotto

Otamme maksutta vastaan kaikki yksityisten henkilöiden lääkejätteet sekä elohopeaa sisältävät kuumemittarit. Ennen lääkkeiden tuontia apteekkiin, lajittele lääkkeet pois alkuperäispakkauksistaan läpinäkyvään muovipussiin. Nestemäiset lääkkeet voit jättää alkuperäiseen pakkaukseen.

Mikäli lääkejätteesi sisältävät sytostaatteja (=syöpälääkkeitä), jodia tai mukana on neuloja ja ruiskuja pyydämme erottelemaan ne valmiiksi omiin läpinäkyviin pusseihinsa ja ilmoittamaan asiasta henkilökunnalle. Kannattaa myös muistaa repiä mahdolliset ohje-etiketit pois lääkejätteen joukosta, jotta yksityisyydensuojasi on taattu.

TARKEMMAT OHJEET SAAT APTEEKKIMME HENKILÖKUNNALTA.

Opetusapteekki

Tärkeä tehtävämme on seuraavan farmasiasukupolven opettaminen käytännön tehtävissä. Toimimme opetusapteekkina ja apteekissamme on mahdollista suorittaa farmasian alan opintoihin liittyvä harjoittelu.

Palvelemme

Ma - To klo 8.30 - 20.00

Pe klo 8.30 - 19.00

La klo 10.00 - 16.00

Su ja pyhät suljettu

Avainapteekit

Sörnäisten Apteekki

Hämeentie 58-60
00500 Helsinki

puh. (09) 7744 850
fax. (09) 764 800

sornaisten.apteekki@apteekit.net

Löydät meidät myös Facbookista!
Facebook

Avainasiakastarjoukset

Tietoa terveyspalveluista
Klinik


Tarkista eReseptiesi tilanne »
Kanta

Tarkista lääkkeittesi korvattavuustiedot »
Kela

Lue uusin Terveydeksi-lehti »