Apteekkikosmetiikkamme

Tule tutustumaan tuotteisiimme paikan päälle tai tilaa niitä tarpeesi mukaan etukäteen! Huomaa että myös kosmetiikkatuotteet kerryttävät Avainasiakkaan ostokertymää sekä saat niistä ostokertymäprosenttisi mukaiset alennukset.

Apteekkimme tarjoaa monipuolisesti tunnettujen valmistajien kehittämiä ihonhoitotuotesarjoja. Niiden suunnittelussa ja tuotannossa on huomioitu jokaisen ihotyypin erityisvaatimukset ja ominaisuudet.

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta.

Klikkaa tästä valikoimaan »

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden. 

Klikkaa tästä valikoimaan »
 
La Roche-Posay

La Roche-Posay’n tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla.

Klikkaa tästä valikoimaan »

ACO

Erityisesti herkälle pohjoismaiselle iholle kehitetyt tuotteet sisältävät ainoastaan tarkoin valittuja aineosia, jotka ovat tunnetusti hellävaraisia iholle. ACOlla on oma asiantunteva tutkimustiimi ja oma kehityslaboratorio Tukholmassa. Tutkimus- ja kehitystyön päämääränä ei ole pelkästään entistä paremmat ihonhoitotuotteet, vaan myös parantaa ihmisten yleistä tietämystä ihonhoidosta. 

Klikkaa tästä valikoimaan »
Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat.

Klikkaa tästä valikoimaan »

Neutrogena
Sebamed

Palvelemme

Ma - To klo 8.30 - 20.00

Pe klo 8.30 - 19.00

La klo 10.00 - 16.00

Su ja pyhät suljettu

Avainapteekit

Sörnäisten Apteekki

Hämeentie 58-60
00500 Helsinki

puh. (09) 7744 850
fax. (09) 764 800

sornaisten.apteekki@apteekit.net

Löydät meidät myös Facbookista!
Facebook

Avainasiakastarjoukset

Tietoa terveyspalveluista
Klinik


Tarkista eReseptiesi tilanne »
Kanta

Tarkista lääkkeittesi korvattavuustiedot »
Kela

Lue uusin Terveydeksi-lehti »